A LightCON elindította a 'Rise of Stars (ROS)' elnevezésű új mobiljátékát bemutató globális weboldalát

A LightCON elindította a 'Rise of Stars (ROS)' elnevezésű új mobiljátékát bemutató globális weboldalát. A ROS egy új, stratégiai science-fiction mobiljáték, amelyben a legapróbb részletekig kidolgozott hadihajók harcolnak egy bolygókkal teli, hatalmas univerzumban. A „The 4x Blockchain Game for the Greatest Conqueror” (4x blokklánc játék a legnagyobb hódítóknak) jelmondattal elindított weboldalt azzal a céllal tervezték meg, hogy a játék képi megjelenésének bemutatása révén lehetővé tegye a felhasználók számára a ROS különleges atmoszférájának megtapasztalását és a játék koncepciójának megismerését. A ROS egy olyan rendszert épít ki a játékosok számára, amelyben játéktokeneket szerezhetnek a bolygókon talált erőforrások bányászata révén. A tervek szerint a játék globális megjelentetésére 2022 1. negyedévében kerül sor.

SEONGNAM, Dél-Korea--(BUSINESS WIRE)--nov. 25, 2021--

én a WEMADE MAX (társ-vezérigazgatók: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730) leányvállalata, a LightCON elindította a ’Rise of Stars (ROS)’ elnevezésű, általa kifejlesztett, új mobiljátékot bemutató, globális ’kedvcsináló’ weboldalát.

Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20211125006263/hu/

A LightCON elindította a 'Rise of Stars (ROS)' elnevezésű új mobiljátékát bemutató globális weboldalát. A ROS egy új, stratégiai science-fiction mobiljáték, amelyben a legapróbb részletekig kidolgozott hadihajók harcolnak egy bolygókkal teli, hatalmas univerzumban. A „The 4x Blockchain Game for the Greatest Conqueror” (4x blokklánc játék a legnagyobb hódítóknak) jelmondattal elindított weboldalt azzal a céllal tervezték meg, hogy a játék képi megjelenésének bemutatása révén lehetővé tegye a felhasználók számára a ROS különleges atmoszférájának megtapasztalását és a játék koncepciójának megismerését. A ROS egy olyan rendszert épít ki a játékosok számára, amelyben játéktokeneket szerezhetnek a bolygókon talált erőforrások bányászata révén. A tervek szerint a játék globális megjelentetésére 2022 1. negyedévében kerül sor. (Grafika: Business Wire)

A „The 4x Blockchain Game for the Greatest Conqueror” ( 4x blokklánc játék a legnagyobb hódítóknak ) jelmondattal elindított weboldalt azzal a céllal tervezték meg, hogy a játék képi megjelenésének bemutatása révén lehetővé tegye a felhasználók számára a ROS különleges atmoszférájának megtapasztalását és a játék koncepciójának megismerését.

A ROS egy új, stratégiai science-fiction mobiljáték, amelyben a legapróbb részletekig kidolgozott hadihajók harcolnak egy bolygókkal teli, hatalmas univerzumban.

Amellett, hogy a játékosoknak valós idejű, kiterjedt háborúk során hatalmuk kiterjesztése céljából stratégiai terveket kell készíteniük, a játék olyan szórakoztató elemeket is tartalmaz, mint például az a játékosok számára kitűzött cél, hogy keressenek a galaxisban erőforrásokban gazdag bolygókat és vívjanak értük csatákat az ellenfelekkel.

A ROS ugyanakkor arra is szolgál, hogy a játékosok játéktokeneket szerezzenek a bolygókon talált erőforrások bányászata révén.

A Wemade blokklánc technológiájának alkalmazásával a ROS egyrészt egy új játéktokent, másrészt egy nem helyettesíthető tokent (non-fungible token [NFT]) vezet be a WEMIX platformon.

A ROS a globális piacon a ‘Rise of Stars on WEMIX’ címmel lesz elérhető. A jövő év első negyedévére tervezett globális szolgáltatásindítás sikerének biztosítása érdekében a kedvcsináló oldal elindítását követően a ROS-ról egymás után jelennek majd meg a játékra vonatkozó információk és videók.

* 'Rise of Stars' Teaser site: https://www.riseofstars.io

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

CONTACT: LightCON:

Wemade Co., Ltd.

Young Ahn

+82-2-3709-2065

KEYWORD: ASIA PACIFIC SOUTH KOREA

INDUSTRY KEYWORD: ENTERTAINMENT TECHNOLOGY ONLINE MOBILE ENTERTAINMENT MOBILE/WIRELESS SOFTWARE ELECTRONIC GAMES

SOURCE: LightCON

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 11/25/2021 09:00 PM/DISC: 11/25/2021 09:02 PM

Copyright Business Wire 2021.

Recommended for you

(0) comments

Welcome to the discussion.

Real Names required. No pseudonyms or partial names allowed. Stand behind what you post.
Keep it Clean. Please avoid obscene, vulgar, lewd, racist or sexually-oriented language.
Don't Threaten. Threats of harming another person will not be tolerated.
Be Truthful. Don't knowingly lie about anyone or anything.
Be Nice. No racism, sexism or any sort of -ism that is degrading to another person.
Be Proactive. Use the 'Report' link on each comment to let us know of abusive posts.

Thank you for reading!

Please log in, or sign up for a new account and purchase a subscription to read or post comments.